Бизнес резултати

133%

Увеличаване на резервациите през онлайн формата.

218%

Увеличаване на всички резервации.

112%

Увеличаване на телефонните обаждания.

party-screenshot-1

Цели на проекта

Редизайн на сайта и създаване на мобилна версия

Разбираемо представяне на услугата

Улесняване процеса на резервация за РОБО парти

Увеличаване на конверсиите

Стъпките, които предприехме

Анализиране на сайта

Започнахме с анализ на стария сайт. Проследихме от къде идват хората в сайта, кои страници посещават и какво ги интересува. Проведохме разговори с текущи клиенти, в която ги попитахме какви трудности са срещнали със сайта, разбрали ли са нужната им информация и какво би ги усленило.

Прегледахме целия сайт и отбелязахме слабите места според нас, на които задължително трябваше да обърнем внимание с редизайна.

Събрахме нужните ни данни, които значително помогнаха за изпълнението на всяка една от поставените цели.

analytics-small

Структуриране на съдържанието

Отбелязахме неща, които трябваше да се оправят по структурата и съдържанието на сайта. Важна беше липсваща информация. Много от клиентите не разбираха какво се случва на тези партита, в какви помещения се провеждат и какви деца могат да участват.

Важна информация, която е спирала много от хората да вземат решение да направят резервация. Набелязахме проблемните точки в сайта и структурирахме съдържанието по подходящ начин. Акцентирахме на важните неща, които интересуват клиентите и премахнахме излишната информация.

wireframing

Изградихме новия сайт

След като имахме нужната информация и визия за новия сайт, беше време да го реализираме. Използвахме за основа WordPress и надградихме с индивидуален дизайн, който да даде търсените резултати.

Обърнахме внимание на представянето на услугата, акцентирахме върху роботите и местата, където се провеждат рождените дни.

Отделихме място в сайта на често срещаните въпроси от страна на клиентите. Улеснихме онлайн резервациите и ги представихме визулано с график и изглед на мястото за където е резервацията.

wordpress

Проведохме тестове

Първо бяха тестовете под различни устройства, за да проверим дали всичко работи нормално. Последва пускането на официалната нова версия на сайта, а ние следяхме как се представя.

Добрите резултати се забелазаха още в първата седмица, но изчакахме за да сме сигурни и обективни.

След месец събиране на данни от новия сайт, доказахме, че всичко направено е имало смисъл и редизайна е успешен.

testing